Malzemeler :
4 yufka
200 gr.sucuk
2 soğan
2 domates
tuz,karabiber
kekik
mısırözü yağı
Sosu için:
2 su b.süt
1 çay b.sıvıyağ
2 yumurta
Üzeri için:
Kaşar peyniri
Hazırlanışı :
Soğanları sıvıyağda kavurun. Bir süre sonra üzerine doğranmış sucukları da ekleyin. Bİraz kavrulunca domates ve maydanozu da ekleyin. Sucuğun tuzunu da hesap ederek tuzunıu ve baharatını ayarlayın.
Sosu için karıştırma kabına yumurta, süt ve sıvıyağını alarak çrpın.
Tepsiyi yağladıktan sonra bir yufkayı tepsinin tabanına yayın. Üzerine 2 yufkayı parçalayarak yayın. Üzerine iç harcı yayın. Kalan bir yufkayı da üzerine yayın. Daha sonra sosun içine akabilmesi için böreği dilimleyin.Böreğin üstüne kaşar peyniri rendesi koyarak 5 dakika kadar dinlendirin. 180 derecede pişirin.