Raffaello Tarifi

Güzel bir görüntüsü olduğu aşikar. Tadı da enfes gerçekten :-) Umarım sizler de beğenirsiniz. Pembe Baykal Armut arkadaşımız bizimle bu tarifini paylaştığı için çok teşekkür ederiz

Malzemeler,
1 paket hindistancevizi (200 gr),
1 su bardagi kremsanti tozu (iki paket),
1 paket vanilya sekeri,
yarim cay bardagi krema (Schlagsahne),
2 yemek kasigi pudra sekeri,
yaklasik 30-40 tane findik ici,

Üzeri icin,
Bulamak icin hindistan cevizi,
Bitter cikolata,

Hazırlanışı,
Yogurma kabinin icine sirasi ile hindistancevizi, krem şanti, vanilya, krema, pudra sekerini katip elimizle iyice yoguralim.cok sert yogruldugu icin sakin kremanin az geldigini düsünmeyin lütfen.iyice yogurun ve elinize alip kontrol edin bakalim yapisip top seklini aliyormu.eger top seklini aliyorsa harcimiz tamamdir.
Malzemeden findik büyüklügünde parcalar kopartip yuvarlayalim ve sonra canak sekli gibi ortadan parmagimizla bir delik acalim. Actigimiz bosluga findigi yerlestirip güzelce kapatalim ve top sekli vererek yuvarlayalim.Eger Raffaellolari sade yapicaksaniz yuvarladiktan sonra hindistancevizine her tarafini iyice bulayip servis tabaklarina dizelim.Cikolatali istiyorsaniz , cikolatamizi benmari usulu eritelim ve raffaellolari cikolatamiza batirip cikartalim.Cikolatasi iyice sizildiktan sonra yagli kagidin üzerine dizelim kurumalari icin.Kuruduktan sonra yine üzerine cikolata ile cizgi seritleri yapalim ve yine kurumaya birakalim.Raffaello´larimizi iki sekildede istediginiz gibi yapip bitirebilirsiniz.Bittikten sonra bir saat buzdolabinda dinlendirip sonrada afiyetle tüketebilir veya esinize dostunuza ikram edebilirsiniz.
Afiyet Olsun Kaynak.Buzlu Badem
X