Social Icons

Pages

Tavuk Sarma Tarifi

Çoğu tarifte olduğu gibi yine forumdan esinlendim. Hatta fırında ilk bütün tavuk pişirmem de forumdan aldığım cesaretle olmuştu. Sebzeli tavuk başlığından çok faydalandım.

Malzemeler,
tavuk göğsü,
mantar,
havuç / biber (tercihe bağlı),
kaşar,
tuz, karabiber, vs (tercihe bağlı, ben koymadım),

Yapılışı,
Tavuk etleri ya dövülür (tavukçunun bu işi yapması ,daha kolay olur) ya da enine kesilir.,
Mantar ve havuç yemeklik doğranıp sotelenir, tuz, ,baharat eklenir ve tavuklara paylaştırılır. Kaşar peyniri serpilir.

Kürdan yardımıyla kapatılır.
Üstüne limon, mayonez veya krema sürülebilir. 200 dereceli fırında, poşet içinde veya tepside açık olarak pişirilir.
Afiyet Olsun Kaynak.Buzlu Badem

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
I heart FeedBurner , , Add to netvibes , Subscribe in Bloglines , Add to The Free Dictionary , , , ,Google+