Social Icons

Pages

Tutmaç Çorbası Tarifi

Malzemeler,
2 Su Bardağı Yoğurt,
1 Su Bardağı Yeşil Mercimek,
1,5 Çay Bardağı Erişte,
2 Diş Sarımsak,
1 Yemek Kaşığı Tereyağı,
Tuz,
Pulbiber,
Nane,

Hazırlanışı
Mercimeği haşlayın.
Mercimeğin haşlanmasına yakın erişteleride ilave edin.
Yoğurdu ayrı bir kapta karıştırın.
Tencereye yavaş yavaş ilave edin.
Rendelediğiniz sarımsağı ve tuzunu ekleyip pişirmeye 5 dakika kadar devam edin.
Bir tavada tereyağını eritip pulbiberi ve nane kızdırıp çorbanın üzerinde gezdirin.
Afiyet Olsun Kaynak.Buzlu Badem

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
I heart FeedBurner , , Add to netvibes , Subscribe in Bloglines , Add to The Free Dictionary , , , ,Google+