Social Icons

Pages

Kuru Fasulyeli Kesme Çorba Tarifi

Malzemeler,
1/2 su bardağı kuru fasulye,
1 su bardağı erişte,
5 su bardağı su,
1 adet küçük soğan,
1 yemek kaşığı salça,
1 yemek kaşığı tereyağı,
Tuz, karabiber,

Hazırlanışı
Akşamdan ıslatılmış kuru fasulyeler 5 bardak su ilave edilerek haşlanır. Fasulyeler iyice yumuşayınca erişteler eklenir. Tuz ve karabiber ilave edilir ve erişteler pişene kadar kaynatılır. Diğer tarafta küçük küçük doğranmış soğanlar yağda kavrulur. Salça eklenir ve birkaç dakika daha çevrilir, fasulyeli karışıma katılır. Bir iki taşım daha kaynatılır ve sıcak servis edilir.
Afiyet Olsun Kaynak.Buzlu Badem

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
I heart FeedBurner , , Add to netvibes , Subscribe in Bloglines , Add to The Free Dictionary , , , ,Google+