Ekmek Tatlısı Tarifi

Malzemeler

1 ekmek
4 yumurta
1 çay bardağı su
Kızartmak İçin
1 su bardağı sıvıyağ
Şerbeti İçin
3 su bardağı şeker
2.5 su bardağı su
1 tatlı kaşığı limonsuyu
Süslemek İçin
Kaymak
Ceviz

Hazırlanışı

Bayat ekmekleri incecik dilimleyelim.Yumurtalarla suyu çırpalım.Ekmekleri önce yumurtaya bulayıp kızgın yağda her iki tarafınıda kızartalım.Önceden hazırladığımız şerbeti sıcak sıcak kızarttığımız ekmeklerin üzerine dökelim.Tatlımız şerbetini çekince servise hazırdır. Kaymak,şanti ve cevizle süsleyerek servise sunalım.
Afiyet Olsun. Kaynak.Lezzet Derya
X