Bisküvili İrmik Toplar Tarifi

Mazemeler
3 su bardağı. süt
7 yemek kaşığı toz şeker
9 yemek kaşığı irmik
1/2 yemek kaşığı margarin
1/2 su bardağı dövülmüş ceviz içi
1 paket kakaolu bisküvi
1 paket vanilya Tarçın
HİNDİSTAN CEVİVİ

Tarif 
Süt, şeker ve irmiği muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin, ocaktan inmesine yakın margarin ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Hazırladığınız irmikli muhallebinin yarısını 1borcama dökün ve üzerine 1 sıra halinde kakaolu bisküvi dizin. Üzerine kalan 1muhalebiyi dökün. Kalan bisküvileri 1blendırdan geçirin, dövülmüş ceviz ve tarçınla beraber tatlının üzerine serpin karıştırın ceviz 1buyukluğunde t0plar hazırlayın Hindistan cevizine bulayın 1blendırdan geçirdiğiniz bisküviyi servis etmenize yakın bir zaman serpmenizi tavsiye ederim. O zaman üzerindeki bisküviler çok yumuşamıyor ve kıtır kalıyor
Afiyet Olsun. Kaynak.Lezzet Derya
X