Kumpir Tarfleri

Malzemeler: 
(1 kişilik)
1 büyük boy kumpirlik patates
tereyağı (listedeki tüm malzemelerin miktarı isteğe bağlıdır)
rendelenmiş kaşar peyniri
yeşil zeytin (ayıklanmış ve küçük küçük doğranmış)
siyah zeytin (ayıklanmış ve küçük küçük doğranmış)
sosis(küçük küçük doğranmış)
salam (küçük küçük doğranmış)
kornişon turşu (küçük küçük doğranmış)
mısır
tuz
ketçap
mayonez

Hazırlanışı:
Patates fırçalanarak iyice yıkanır, kurulanır. Birkaç yerinden delinir. Alüminyum folyoya sarılarak önceden ısıtılmış fırında 200C'de 1 saat pişirilir.(Pişmezse süreyi uzatabilirsiniz) Fırından çıkarılan patates folyodan çıkarılır. Tam ortasından bıçakla kesilip, ortası açılır. İçinden bir miktar patates kaşık yardımıyla çıkarılır. Açılan kısma tereyağı, rendelenmiş kaşar peyniri ve tuz konulup iyice karıştırılıp, erimeleri sağlanır. Ardından istenilen tüm malzemeler (bu malzemelere istediğiniz her türlü malzemeyi ekleyebilirsiniz) küçük küçük doğranmış olarak patatesin içine konulur. En üste de ketçap ve mayonez eklenir ve sıcak olarak servis yapılır.
Afiyet Olsun
X